Ullared – mer än bara shopping

Ullared – mer än bara shopping

Tillhör du den grupp av svenskar som gillar att åka och shoppa i Ullared? Har du kanske dessutom en förkärlek till öl och då framförallt till riktigt bra kvalitets öl? Då bör du definitivt besöka Ullareds helt nya festival som går av stapeln i februari 2018; Ullared Craft Beer Festival.

Ullared Craft Beer Festival är en ölmässa och dit kan alla åka som gillar öl eller som vill lära sig mer om denna dryck. På plats kommer det finnas lokala tillverkare liksom importörer och som på alla dryckesmässor är avsmakning av öl en självklarhet. Kanske hittar du ett nytt favoritbryggeri?

Denna ölfestival är ett samarrangemang mellan Falkenberg Öl- & Whiskeymässa, Harrys Ullared och Stantons Ullared. Av denna anledning kommer det också att finnas andra ädla drycker att prova under ölfestivalen, såsom whiskey, gin och rom men även vin. Om du känner dig sugen på en bit mat till ditt öl så kan det vara bra att veta att det är Harrys som ansvarar för den biten.

Craft Beer Festival hålls för första gången i Ullared men helt nytt är inte konceptet då det har två år på nacken. Under 2018 arrangeras Craft Beer Festival även i Oskarshamn och Eksjö.

dante