Den ultimata festivalutstyrseln

Den ultimata festivalutstyrseln

Många går på festival för att njuta av livemusik, för att bli underhållna och för att umgås med människor. Men ända sedan Woodstockfestivalen så har festivaler blivit förknippade med mode och en del går på festival för att de ser det som en möjlighet att kunna klä sig på ett sätt de inte vill eller vågar annars. I det här inlägget går vi mer in på festivalmode och hur du får den ultimata festivalutstyrseln.

Kändisar

Vet du inte hur du ska klä dig på festivalen? Kolla på hur dina favoritkändisar har klätt sig på festival. En populär festival för kändisar är Coachella, vilket är en festival som hålls varje år i Kalifornien. Att gå på Coachella har blivit lika mycket en musikfestival som ett modeevent. Om du är ett stort fan av familjen Kardashian kan du med bara några klick söka efter någon av systrarnas namn och Coachella för att få en hel uppsjö av utstyrslar du kan inspireras utav. Förutom att du kan klä dig som en Kardashian kan du med hjälp av en waist trainer få deras midja.

Bekvämt

Det kanske inte är det mest ultimata att bära höga klackar på en festival. Det kan bidra både till olyckor och smutsiga fötter. Därför ska du välja ett par snygga sneakers framför klackar. Något som är viktigt att tänka på när du ska välja din utstyrsel till en festivalkväll är att du ska känna dig bekväm. Du kan bära kläder som både är snygga och moderiktiga. En typisk syn på festivaler är de långa, bohemiska klänningarna. Dessa klänningar är både bekväma och snygga.

Oömma kläder

Förutom att det är viktigt att känna sig bekväm i de kläder man bär så kan det även vara bra att tänka på att klä dig i de kläder som du inte är särskilt rädd om. När du ska välja vilka kläder du ska ha på festivalen kan du ha i åtanke vilka kläder du skulle bli ledsen eller upprörd över om de skulle gå sönder eller få en fläck som inte går att tvätta bort. Att bära de allra dyraste kläderna du äger är kanske inte det mest ultimata när det kommer till festivalklädsel. En annan sak som kan vara bra att tänka på när du ska välja vilka kläder du ska bära på festivalen är att de med stor sannolikhet kommer bli smutsiga och kanske till och med blöta om prognosen inte är på din sida. För att skydda dina kläder kan du välja att bära en regnjacka över.

Accessoarer

Eftersom jackor är en vanlig del av en utstyrsel på en festival i Sverige på grund av väder och vind syns inte din noga utvalda utstyrsel lika mycket. Det du kan göra då är att satsa på accessoarer. Solglasögon, hattar och kepsar om solen är framme. En snygg väska där du dessutom får plats med dina saker kan vara ett snyggt komplement till din utstyrsel.

dante