Europas mest välbesökta festival för ungdomar

Europas mest välbesökta festival för ungdomar

We Are Sthlm sägs vara Europas absolut största festival för ungdomar. Den håller till i Kungsträdgården, mitt i centrala Stockholm, under dagarna fem och brukar locka till sig en stor skara ungdomar. Vanligtvis förläggs We Are Sthlm till mitten av augusti och i själva verket är denna ungdomsfestival en del av Kulturfestivalen.

13 – 19 år
We Are Sthlm är festivalen för dig som är ung och vill uppleva festivalkänsla med jämnåriga. Festivalen är ämnad för ungdomar mellan 13 – 19 år. Varje festivaldag drar igång under tidiga eftermiddagen och brukar vara fullspäckad av aktiviteter. Med tanke på de unga deltagarna så slutar festivalen runt klockan 22 varje kväll.

Evenemang
Dagsprogrammen under We Are Sthlm brukar ha något för alla smakar. Bortsett från att många populära artister gästar festivalens scen så förekommer exempelvis också danstävlingar och en välbesökt skateboard-park finns att tillgå. För ungdomarna finns också chansen att måla och vara kreativa. En positiv stämning är ledordet under We Are Sthlm.

Gratis inträde
Något som är välkommet med We Are Sthlm är att inträdet är gratis. Du som är ung kan alltså uppleva Europas största festival för ungdomar utan att betala ett öre för det.

dante