De 4 bästa klädesplaggen till festivalen

De 4 bästa klädesplaggen till festivalen

Festival innebär musik, dans och glädje. Festivalgarderoben bör bestå av härliga klänningar och t-shirts med tryck. De flesta festivaler arrangeras utomhus och det är viktigt att planera kläderna efter vädret. Packa därför även med gummistövlar och en tjocktröja. Här kan du läsa mer om de fyra bästa klädesplaggen som gör dig festfin och redo för festivalsäsongen.

Klänningen

En somrig klänning är festivalplagg nummer ett. Med en klänning kommer du i rätt feststämning på nolltid. Hos den svenska webbutiken https://www.na-kd.com/sv hittar du massor av snygga klädesplagg som passar på festivalen. Självklart hittar du ett stort utbud av fina klänningar. NA-KD samarbetar ofta med influencers och kändisar vilket gör att de alltid har nya spännande kollektioner i mindre upplaga. Det gör att du kan hitta speciella klädesplagg som får dig att känna dig extra finklädd på festivalen. Dessutom är priserna mycket plånboksvänliga vilket gör att du kan shoppa hela festivalgarderoben här. NA-KD finns endast som onlinebutik och deras egna varumärke och influencersamarbeten säljs ingen annanstans än på deras egna hemsida. Matcha gärna mer många accessoarer för den rätta festivallooken. En hatt, magväska och smycken är bra festivalaccessoarer.

Gummistövlarna

Om du ska på festival i Sverige är det bäst att packa ned gummistövlarna. Det är inte ovanligt att det ösregnar på svenska festivaler, så välj ett par härliga gummistövlar som tål både regn och lera. Det kan även vara bra att packa ned ett regnställ eller paraply om du planerar att vara ute flera dagar i regnet.

Tjocktröjan

Med en skön tjocktröja håller du dig varm under hela festivalen. Även om det är soligt och varmt under dagen blir det ofta kyligt senare på kvällen. Se därför till att packa ned åtminstone en riktigt varm och skön tjocktröja som du kan dra över klänningen när det blir kallt på kvällen.

T-shirt med tryck

T-shirt med tryck är ett annat klassiskt festivalplagg. Om ni är ett kompisgäng som ska åka på festival kan ni trycka upp likadana t-shirts till hela gänget. Det kan också vara kul att ha en t-shirt med namnet på din favoritartist som uppträder på festivalen.

dante